Vastasyntyneen lifestylekuvaus

Vastasyntyneen lifestylekuvaus - Lahti

Suloinen pieni vauva, mikä ihanin kuvauskohde. Vastasyntyneen lifestylekuvaus on ehdottomasti yksi lempikuvauksistani. Pienet sormet, pienet varpaat ja suppu suu. Vastasyntyneen lifestylekuvaus tehdään vauvan ehdoilla ja vauvan hyvinvointi sekä turvallisuus ovat kuvauksessa tärkeintä. Jos vauva kaipaa kesken kuvauksen maitoa tai vaipanvaihtoa, se tehdään ja sitten kuvausta voidaan taas jatkaa.

Toteutan vastasyntyneen kuvauksia lifestyle-tyyppisesti asiakkaan kotona. Lifestyle-kuvauksissa koko perhe on vahvasti läsnä, eikä vauvaa varsinaisesti asetella kuvia varten. Vauvaa kuvataan yhdessä perheen kanssa, mutta myös yksin.

Paras aika kuvaukselle olisi kun vauva on 1-3 viikkoa vanha. Kuvausaika on siis hyvä varata jo ennen vauvan syntymää lasketun ajan mukaan. Kun vauva syntyy, sovitaan tarkempi kuvausaika. Jos vauva syntyy paljon ennen tai jälkeen lasketun ajan, niin kuvausaikaa voidaan muuttaa sen mukaan.

Lifestylekuvaukseen kuvauspaikaksi sopii oma koti, siellä on tuttua ja turvallista – kaikki tarpeellinen lähellä. Suosin vastasyntyneen lifestylekuvauksessa luonnonvaloa. Kuvausta varten on siis hyvä varata sopivaa tilaa isojen ikkunoiden vierestä esim. olo- tai makuuhuoneesta. Kuvausaika on 1-2 tuntia, josta varsinaiseen kuvaamiseen on varattu aikaa noin tunti. Kuvauksessa ei kuitenkaan pidetä kiirettä, vaan edetään vauvan ehdoilla, sen vuoksi kuvausaika on pidempi kuin muissa kuvauksissa.

Varaa aika vastasyntyneen lifestylekuvaukseen
Tilaa lahjakortti

#vastasyntyneenkuvaus #vastasyntyneenlifestylekuvaus #lifestylekuvaus #vauvakuvaus #newbornkuvaus #newbornlifestylekuvaus #valokuvaus #lahti #hollola #nastola #orimattila

Asiakaskokemuksia kuvauksista

“Valokuvaajan varmat ja hellät otteet vauvan kanssa tekivät vaikutuksen. Kuvat olivat toiveitteni mukaisia, hyvin kauniita. Valo oli kaunis.”

“Vastasyntyneen kuvaus kotona tuntui luontevammalta vaihtoehdolta kuin studiossa kuvaaminen. Kuvaaja ja avustaja käsittelivät hienosti sekä vastasyntynyttä että vanhempaa sisarusta. Kuvaus toteutettiin rauhallisessa tunnelmassa vauvan tahtisesti ja yhdessä ideoiden. Kuvista tuli loistavia!”