Vastasyntyneen kuvaus

Vastasyntyneen kuvaus - Lahti

Suloinen pieni vauva, mikä ihanin kuvauskohde. Vastasyntyneen kuvaus on ehdottomasti yksi lempikuvauksistani. Pienet sormet, pienet varpaat ja suppu suu. Vastasyntyneen kuvaus tehdään vauvan ehdoilla ja vauvan hyvinvointi sekä turvallisuus ovat kuvauksessa tärkeintä. Jos vauva kaipaa kesken kuvauksen maitoa tai vaipanvaihtoa, se tehdään ja sitten kuvausta voidaan taas jatkaa.

Toteutan vastasyntyneen kuvauksia lifestyle-tyyppisesti asiakkaan kotona tai perinteisemmin studiollani. Lifestyle-kuvauksissa koko perhe on vahvemmin läsnä, eikä vauvaa varsinaisesti asetella kuvia varten. Perinteisemmissä kuvissa vauvaa voidaan asetella kuviin enemmän ja käyttää erilaisia rekvisiittoja.

Paras aika kuvaukselle olisi kun vauva on 1-3 viikkoa vanha. Kuvausaika on siis hyvä varata jo ennen vauvan syntymää lasketun ajan mukaan. Kun vauva syntyy, sovitaan tarkempi kuvausaika. Jos vauva syntyy paljon ennen tai jälkeen lasketun ajan, niin kuvausaikaa voidaan muuttaa sen mukaan.

Lifestylekuvaukseen kuvauspaikaksi sopii oma koti, siellä on tuttua ja turvallista – kaikki tarpeellinen lähellä. Kuvaan vastasyntyneita myös studiollani. Kuvaus voidaan mahdollisuuksien mukaan toteuttaa luonnonvalossa ikkunan edessä tai salamavaloilla. Kuvausaika on 1-2 tuntia, josta varsinaiseen kuvaamiseen on varattu aikaa noin tunti. Kuvauksessa ei kuitenkaan pidetä kiirettä, vaan edetään vauvan ehdoilla, sen vuoksi kuvausaika on pidempi kuin muissa kuvauksissa.

Varaa aika vastasyntyneen kuvaukseen
Tilaa lahjakortti

#vastasyntyneenkuvaus #vauvakuvaus #newbornkuvaus #valokuvaus #lahti #hollola #nastola #orimattila

Asiakaskokemuksia kuvauksista

“Valokuvaajan varmat ja hellät otteet vauvan kanssa tekivät vaikutuksen. Kuvat olivat toiveitteni mukaisia, hyvin kauniita. Valo oli kaunis.”