Vastasyntyneen kuvaus

Vastasyntyneen kuvaus - Lahti

Suloinen pieni vauva, mikä ihanin kuvauskohde. Vastasyntyneen kuvaus on ehdottomasti lempikuvaukseni. Pienet sormet, pienet varpaat ja suppu suu. Vastasyntyneen kuvaus tehdään vauvan ehdoilla ja vauvan hyvinvointi sekä turvallisuus ovat kuvauksessa tärkeintä. Jos vauva kaipaa kesken kuvauksen maitoa tai vaipanvaihtoa, se tehdään ja sitten kuvausta voidaan taas jatkaa.

Paras aika kuvaukselle olisi kun vauva on 7-14 vrk kautta vanha. Tällöin vauva vielä nukkuu hyvin ja on siten helpommin käsiteltävissä ja aseteltavissa kuviin. Kuvausaika on siis hyvä varata jo ennen vauvan syntymää lasketun ajan mukaan. Kun vauva syntyy, sovitaan tarkempi kuvausaika. Jos vauva syntyy paljon ennen tai jälkeen lasketun ajan, niin kuvausaikaa voidaan muuttaa sen mukaan.

Kuvauspaikaksi sopii oma koti, siellä on tuttua ja turvallista – kaikki tarpeellinen lähellä. Pienen vauvan kuvaaminen ei vaadi paljoa tilaa. Kuvaus voidaan mahdollisuuksien mukaan toteuttaa luonnonvalossa ikkunan edessä tai sitten salamavaloilla, jotka voin ottaa mukaan. Rekvisiitaksi kuvaukseen minulla on erilaisia ja värisiä kapaloliinoja, myssyjä, asusteita, koreja ja laatikoita. Näitä tulee hankittua myös jatkuvasti lisää, kun sopivia löytyy. Kuvausaika on 2-3 tuntia, josta varsinaiseen kuvaamiseen on varattu aikaa noin tunti. Kuvauksessa ei kuitenkaan pidetä kiirettä, vaan edetään vauvan ehdoilla, sen vuoksi kuvausaika on pidempi kuin muissa kuvauksissa.

Vastasyntyneen kuvauksessa kuvia voidaan vauvan lisäksi ottaa myös yhdessä äidin, isän, sisarusten ja/tai koko perheen kanssa. Myös esimerkiksi perheen lemmikin ja vauvan kanssa voi ottaa yhteiskuvan.

Varaa aika vastasyntyneen kuvaukseen
Tilaa lahjakortti

#vastasyntyneenkuvaus #vauvakuvaus #newbornkuvaus #valokuvaus #lahti #hollola #nastola #orimattila

Asiakaskokemuksia kuvauksista

“Valokuvaajan varmat ja hellät otteet vauvan kanssa tekivät vaikutuksen. Kuvat olivat toiveitteni mukaisia, hyvin kauniita. Valo oli kaunis.”