Hyvä tietää

Tältä sivulta löydät tietoa kuvauksista.

Valokuvaus toteutetaan studiollani Sammonkatu 8 H, 15140 Lahti (2. krs) tai miljöössä. Vastasyntyneen kuvauksia teen myös asiakkaan kotona. Voit itse ehdottaa haluamaasi miljöökuvauspaikkaa tai voit antaa toiveita paikan ilmeen suhteen, niin voimme miettiä sopivan kuvauspaikan yhdessä.

Kuvat ovat ladattavissa sähköisestä palvelusta. Kuvauksen jälkeen saat koevedokset nähtäväksesi noin viikon kuluessa. Valittujen kuvien käsittely kestää yleensä 2-3 viikkoa.

Kuvien määrä riippuu valitusta kuvauksesta. Kuvaukset sisältävät 2-10 käsiteltyä kuvaa kuvauksesta riippuen. Lisäkuvia on mahdollista tilata erillistä korvausta vastaan.

Kuvauksien hinnat löydät Hinnasto-sivulta. Kuvauksen hinta sisältää kuvauksen suunnittelun sähköpostitse tai puhelimitse, itse kuvauksen, koevedosgallerian ja valittujen kuvien huolellisen käsittelyn.

Kuvauksen voit maksaa pankkikortilla ja yleisimmillä luottokorteilla tai käteisellä ennen kuvausta. Jos maksat käteisellä, varaathan tasarahan. Lisäkuvat ja lahjakortit maksetaan laskulla (maksuehto 7 pv netto).

Jos vielä jokin asia jäi askarruttamaan, laita viestiä!

Raskauskuvaus - Lahti